Abonneren via RSS Feed Connect with us on LinkedIn

Diensten

Knowledge Concepts is een onafhankelijke leverancier van diensten en producten rondom zoekmachines en integraties. Ons team van experts realiseert reeds zoekgerelateerde projecten vanaf het midden van de 90er jaren en is daardoor in staat vanuit een ruime ervaring de klanten inhoudelijk te ondersteunen.

Wij bezitten uitgebreide kennis en ervaring van een reeks van zoekmachines, waaronder Exalead Cloudview, Microsoft FAST, RetrievalWare en SharePoint, Google Search Appliances en open source alternatieven als Solr Lucene.

Ons “Search Application Audit Process” zorgt ervoor dat onze implementaties gefocused blijven op de bedrijfsdoelstellingen.

Wij kunnen u helpen bij de maken van de keuze voor een (nieuwe) zoekmachine of bij het fine-tunen van uw bestaande zoekmachine.

Recent hebben wij ons aanbod uitgebreid met de Shape Search mogelijkheden van Bingo! Het is nu eindelijk mogelijk om eenvoudig vanuit de CAD applicatie te zoeken naar gelijkende of passende onderdelen op basis van vorm en functie in plaats van op onderdeel-naam of -nummer alleen. Kennis hergebruik wordt nu pas echt bruikbaar op de werkvloer.